London Juni 2019

London Calling – Spice it up

juni 11, 2019

Så blev det tid igen. Til en semi-alene rejse. Semi, fordi min søster og den ældste niece på torsdag lander i London også og så har vi fredagen sammen.

Fredag er hvad hele denne ferie faktisk handler om. For på fredag skal jeg til Spice Girls koncert på Wembley Stadion. Det bliver lidt vildt.

 

 

I 90’erne var jeg den vildeste Spice Girls fan. Jeg havde alt. Og jeg mener ALT med dem. Det var en anden tid, hvor jeg var yngre og det at være fan af en stor popgruppe var noget andet end det er i dag. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Men i virkeligheden er det måske bare fordi man er blevet voksen. Vokset fra at sidde og klippe samtlige artikler og billeder ud af ugebladene og samle alt i mapper, fra postkort, til udklip til billetter til billeder.

Det helt vilde var når jeg havde fået fat på et engelsk “Hello!” Eller “OK” magasin. Det var himlen. Det var tider.

Min første hjemmeside var også om Spice Girls. Det var The Shit at sidde med Times New Roman, billeder redigeret i Paint og forsigtigt bevæge sig ind i HTML-verdenen der i midt/slut 90’erne, hehe.

Nok om gode gamle tider.

Sidste år gik det op for mig, at Spice Girls ville samle sig igen (ok, ikke helt, Victoria er ikke med) og lave en række koncerter – og omend jeg sagtens i mit voksne sind kunne forfalde til at tænke “OK, de mangler nok lidt penge på kistebunden” – så måtte jeg også erkende, at jeg virkelig gerne ville til koncert med dem igen.

Jeg kan ikke en gang huske hvornår det var, men jeg kan huske det var en stor oplevelse da jeg var til koncert med dem i 90’erne inde i Parken. Der blev godt nok kæmpet for at få fat i dé billetter!

Og samtidig var det en god mulighed for at komme til England for første gang og opleve London og det store Wembley. (Jeg håber ikke jeg bliver skuffet på fredag, haha).

Jeg købte to billetter uden at vide hvem der mon gad at tage med overhovedet – det måtte vel komme og uanset så er jeg jo ikke bange for at rejse alene, ej heller at tage til koncert alene.

En tidligere studiekammerat skulle også til koncert med hans kone – men de havde fået købt forkerte billetter og ønskede derfor til lørdag i stedet, så et lille hurtigt byt gjorde, at jeg nu skal til koncert fredag, og det er billigere at flyve hjem lørdag – win win!

Det hele ender altid med at flaske sig, for på torsdag lander søster og den ældste niece og så skal moster have niecen med til en stor oplevelse på fredag, mens søster lystig må fordrive tiden et andet sted, for som hun selv sagde: “Ja, hun må jo ikke sådan flyve alene til London, så hendes mor må hellere tage med”.

Jeg glæder mig.

Jeg glæder mig både til dagene alene og til når de kommer og vi skal til koncert.

Og så glæder jeg mig til at skrive her på bloggen igen. Jeg har allerede tanker til det næste indlæg, men I skal jo heller ikke spammes, så jeg må flette mit første møde med London og England ind i opslaget i morgen.

Jeg kan afsløre, at London ikke just imponerer mig, men det kan jo komme – vi må vente og se!

Nu vil jeg prøve at gå en aftentur rundt i omegnen af hotellet og se om jeg støder på noget spændende. Jeg har egentlig heller ikke spist aftensmad, men føler mig ikke rigtig sulten.

Vi skrives ved…

 

Later

Only registered users can comment.

  1. Kære Maj-Brit
    Vi var i London for tre uger siden for at se BTS. Sofie på 14 er FULDSTÆNDIG fortabt i dem. Koreansk drengeband. Som du beskriver din fascination af SG…fristes til at sige værre.
    Vi var på Wembley. Det var også en kæmpe oplevelse. Men vi vandrede rundt i Londons gader i 30 graders varme. Tror, at det gør forskellen. Der var aldeles vidunderligt i London – og jeg har heller ikke været der før for alvor.
    Godt du alligevel fandt på hyggelige ting. Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *